Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Žrebe Pinto

  • Figura žrebička Pinto,
  • figura je natančna kopija pravega žrebička,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura žrebiček Pinto v velikosti D: 8,6 x V 8 x G 3,2 cm. Figurca je natančna kopija žrbička in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o žrebičku Pinto:

Žrebiček Pinto se rodi z značilno dlako. S časoma se lahko razvijejo barvni obliži/fleki, vendar se bela območja na splošno ne spremenijo.

Pintos pogosto zamenjujejo s Paint Konjem, saj so videti zelo podobni. Vendar so Paint Konji specifična pasma, Pintos pa je opredeljen po videzu njihove dlake. To pomeni, da se načeloma njihovi lepi vzorci dlake lahko pojavijo pri kateri koli pasmi. Praviloma: če ne poznate pasme konja, lahko varno rečete, da gre za Pinto. To je vedno pravilno.

Zanimivost: Pintosi imajo vedno roza kožo pod svojim belo dlako.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.