Schleich Konj Clydesdale Stute - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Konj Clydesdale Stute
REDNA CENA
9,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 659078

  • Figura konja Clydesdale Stute,
  • figura je natančna kopija pravega konja Clydesdale Stute,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Konja Clydesdale Stute v velikosti D: 16,1 x V 12 x G 4,7 cm. Figurca je natančna kopija konja in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o konju Clydesdale Stute:

Clydesdales so veliki, močni konji. Njihove značilne lastnosti vključujejo rahlo ukrivljene nosove, dolga ušesa in kratke vratove. Imajo prijazen temperament in so pridni in vsestranski.

Njihove podkve niso le izjemno velike, ampak tudi tehtajo več kot 2,5 kg. To pomeni, da tehtajo štiri do petkrat več kot podkve toplokrvnih ali čistokrvnih konj. Čeprav so Clydesdales ponavadi izjemno težki, se lahko premikajo zelo elegantno. Znani so po svoji hoji: zelo lepe bele noge dvigajo zelo visoko in z veliko silo. Zaradi tega se ne uporabljajo samo kot konji vlečnik, ampak tudi za predstave in ulične parade.

Zanimivost:Clydesdales ima zelo velika kopita. Njihove podkve merijo od enega do drugega konca 5 cm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.