Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Brahiozaver Velik

Redna cena
19,99
Vrednost s popustom
13,99
Velja do odprodaje zalog
  • Figura Brahiozavra,
  • figura je natančna kopija pravega Brahiozavra,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura dinozavra Brahiozaver v velikosti D: 24 x V 19 x G 13 cm. Figurca je natančna kopija dinozavra in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Brahiozavru:

Podobno kot žirafa, tudi ta dinozaver pase drevesa. Z zobmi kot dleta in z zelo dobrim vonjem je ta rastlinojedec vedno našel dovolj hrane. Za razliko od večine drugih dinozavrov je imel Brachiosaurus daljše sprednje noge kot zadnje noge, zaradi česar je lažje dobil hrano. Brachiosaurus je bil eden največjih dinozavrov, kar jih je kdaj živelo; visok je bil 17 metrov in tehtal okoli 90 ton.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.