Schleich Krava Holstein - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Krava Holstein
9,99 €
REDNA CENA
9,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 659077

  • Figura krava holstein,
  • figura je natančna kopija pravega krave Holstein,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura krava Holstein v velikosti D: 12,6 x V 8,2 x G 6,4 cm. Figurca je natančna kopija krave in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o kravi Holstein:

Krave ne morejo razumeti človeškega jezika, vendar lahko razlikujejo med prijaznim in neprijaznim tonom glasu. Iz tona glasu lahko tudi vedo, ali je nekdo resen in iskren.

Krave izkazujejo naklonjenost tako, da si ližejo glave, ramena in hrbet drug drugi. Če se ločijo od prijateljev, so pogosto v stresu in žalostne. Kravam se ni težko med seboj pogovarjati: imajo edinstvene glasove in vonje. Poleg tega lahko živali prepoznajo do 100 obrazov iz svoje črede in so zelo inteligentne. Ne le da lahko rešujejo uganke, ampak v njih resnično uživajo. Če se lotijo, kako odpreti vrata z gumbom, skačejo gor in dol in se hvalijo naokoli.

Zanimivost:Krave se v različnih regijah komunicirajo drugače in na svoj edinstven način posnemajo narečja kmetov.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.