Dostava

Dostava

Ob nakupu v vrednosti 60 € in več je dostava brezplačna. Ob nakupu do vključno 59,99 € strošek dostave na izbran naslov znaša 4,99 EUR, prevzem na paketomatu pa 4,99 EUR. Strošek dostave je vračunan v kupnino kot ločena postavka.

Rok dostave izdelkov je naveden ob vsakem posameznem izdelku in običajno znaša od 2 do 4 oz. 3 do 8 delovnih dni od oddaje naročila oz. od plačila predračuna. Pri izdelkih na zalogi pri dobavitelju je rok dostave daljši, kar je prav tako navedeno ob samem izdelku. Izjemoma se lahko zgodi, da naročen izdelek ni več na zalogi. V takšnem primeru kupca obvestimo najkasneje v roku 3 delovnih dni od prejema vašega naročila.

Izdelke kupljene preko spletne trgovine dostavljamo na hišne naslove na območju Republike Slovenije ter na paketomate. Pri dostavi v večstanovanjske objekte zagotavljamo dostavo do vhodnih vrat objekta. Dostavo izvajajo podjetja GLS, Pošta Slovenije in Express One. V primeru naročila izdelka večjih dimenzij, npr. pohištva, zunanjih igral, ...., vam bomo izdelek dostavili z dostavno službo Pošte Slovenije, ne glede na vaš izbor dostavne službe. V primeru, da se v postopku dostave odločite za prevzem naročila na bencinskih servisih Petrol, vam bo podjetje Petrol za storitev vročanja paketa zaračunalo 0,45 €, za storitev obdelave odkupnine pa 1,05 €. Za izdelke večjih dimenzij pa dostavo lahko izvaja tretje podjetje.

Ob nakupu v vrednosti 20 € in več lahko naročilo prevzamete v katerikoli poslovalnici Baby Center v Sloveniji. Poslovalnico za prevzem določite ob oddaji naročila. Informacijo o tem kdaj naročilo lahko prevzamete, prejmete preko elektronske pošte. Storitev je je brezplačna.