Naša zgodba

Naša zgodba

Baby Center je že več kot 30 let prva izbira številnih staršev, ki za svojega otroka iščejo vse na enem mestu.

S široko paleto izdelkov za nosečnice, dojenčke in otroke, od oblačil, obutve in pripomočkov za nego do vozičkov, avtosedežev, igrač in še veliko več. Smo prva izbira številnih novopečenih staršev, ki želijo le najboljše za svoje otroke. Ponosni smo na dolgoletno tradicijo Baby Centra in Pikapolonice, skupno strokovno znanje in izkušnje pri spremljanju potreb vas, naših zvestih strank.

Družina je naš navdih in motivacija

Družina je najdragocenejša in tako zelo pomembna za varno in sproščeno odraščanje. Družine z otroci, ki bodo nekoč zrastli v izjemne posameznike, so vsak dan naš čudoviti navdih in vir neizmerne inspiracije. Zato smo pri snovanju naše široke in kakovostne ponudbe usmerjeni v najnovejše trende in dobro poznavanje otroškega sveta in starševstva. Vse bolj iskana pa je tudi naša celovita strokovna podpora, ki jo z vami prijazno delimo za zadovoljno nosečnost, varno in igrivo otroštvo ter veselja polno starševstvo.

Spoznajmo linije v družini Baby Center

V Baby Centru želimo čim bolj olajšati izbiro in hkrati na enostaven in pregleden način približati izjemno široko in pestro ponudbo, zato smo uvedli tri produktne linije:

Linija obsega celotno paleto igrač za dojenčke in otroke do 10 leta starosti

Linija ponuja vrhunske pripomočke, pohištvo in opremo za dojenčke

Linija združuje Udobna oblačila in obutev za dojenčke in otroke do 10 leta starosti

Verjamemo, da boste z izbrano ponudbo v vsaki od naših linij BC by Baby Center vedno našli kakovost, zanesljivost in pestrost, ki jo potrebujete tako za dojenčke kot tudi za zgodnje najstnike. Seveda v Baby Centru ostaja pomemben del ponudbe posebej oblikovan za vse bodoče mamice, ki pri nas najdete vse potrebno za brezskrben čas nosečnosti.

S celovito ponudbo, ki zagotavlja varnost, prijetno udobje in sproščeno igrivost, želimo biti tudi v prihodnje prva izbira v otroškem svetu. Za vse družine, velike ali majhne.

Dobrodošli v družini

Sledite nam na družabnih omrežjih: