Predstavitev

Predstavitev podjetja / about company

Podjetje AKIDS d.o.o. je samostojno trgovsko podjetje, ki prodaja izdelke za nosečnice in otroke.

Smo del skupine Alfi Kids, ki je nastala leta 2021 z združitvijo dveh vodilnih trgovskih verig z izdelki za dojenčke in otroke v Sloveniji in na Hrvaškem – Baby Center in Pikapolonica (Bubamara), vključno z veleprodajo igrač in otroških izdelkov Apollo d.o.o. ki delujejo v več kot dvajsetih državah.

Ena naših ključnih konkurenčnih prednosti je veriga maloprodajnih trgovin Baby Center s konceptom »vse na enem mestu« za nosečnice in otroke. Z več kot 100 trgovinami v Sloveniji, na Hrvaškem in v Makedoniji, smo vodilno podjetje z uveljavljenimi blagovnimi znamkami in dediščino strokovnjaka v segmentu izdelkov za otroke in bodoče mamice v jugovzhodni Evropi.

Kupci lahko v naših trgovinah izbirajo med vrhunsko otroško opremo, kakovostnimi pripomočki za dojenčke in mamice, kozmetiko, hrano, igračami, oblačili, obutvijo in pohištvom. Našim kupcem želimo ponuditi vse kar potrebujejo za nego in razvoj svojih malčkov. Prav tako želimo s prijaznim nasmehom in strokovnim pristopom naših prodajalcev uresničiti vse želje in potrebe staršev in bodočih staršev.

Vam in vašim malčkom želimo čim več lepih trenutkov v naših trgovinah!

Vse vaše želje in izkušnje, ki bi jih želeli deliti z nami, nam lahko pošljete na naš e-naslov uprava@babycenter.si ali na brezplačno telefonsko številko 080 28 81.

The company AKIDS d.o.o. is an independent trading company that sells products for pregnant women and children. We are part of Alfi Kids d.o.o. group, which was founded in 2021 by the merger of two leading retail chains for the care of babies and children in Slovenia and Croatia - Baby Center and Pikapolonica (Bubamara), including wholesalers of toys and children's products Apollo d.o.o. which operate in more than twenty countries.

One of our main competitive advantages is a chain of retail stores with the concept of "everything in one place" for pregnant women and children. With more than 100 stores in Slovenia, Croatia and Macedonia, Baby Center is a leading company with well-known brands and heritage as an expert in the segment of products for children and mothers-to-be in South-Eastern Europe.

Kontakt za poslovne partnerje / business partners contact

Če imate podjetje, ki se proizvaja ali trži izdelke za otroke in si želite sodelovati z nami, vas prosimo, da nam na e-naslov uprava@baby-center.si pošljete opis vašega podjetja in nam predstavite možnosti sodelovanja.

If you have a company that is engaged in the production or import of various products for children and you want to cooperate with us, please send us a description of your company to the e-mail address uprava@baby-center.si and present us with the possibilities of cooperation.