Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V otroški sobi

Izdelki za otroško sobico -20%

Pri spletnem nakupu člani kluba vpišite kodo K01048 in izkoristite 20% klub popust na postelje, posteljne komplete, previjalne komode, omare in ležišča (ne velja za Stokke)

Gugalniki -30%

Pri spletnem nakupu člani kluba vpišite kodo K01058 in izkoristite 30% klub popust na vse gugalnike (ne velja za Stokke; akcije izključene)

Peg Perego Prima Pappa Follow me -20%

Pri spletnem nakupu člani kluba vpišite kodo K01049 in izkoristite 20% klub popust na stolčke Peg Perego Prima Pappa Follow me

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.