Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V otroški sobi

Avent digitalna video varuška

Video varuška Avent SCD 620/52 vam omogoča varno in zasebno povezavo z otrokom. Otrokov glas slišite v zvoku popolne kakovosti, sliko otroka pa lahko podnevi in ponoči jasno spremljate na 6,9 cm velikem LCD zaslonu. Vsebuje pomirjujoče uspavanke in TalkBack funkcijo.

Prenosne postelje Fillikid -20%

Prenosne postelje Fillikid so praktične in enostavne za uporabo ter transport.

Postelja Julija

Otroška postelja Julija je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Ima pomično stranico, katera se lahko spusti pod posteljo. Dno je nastavljivo v 5 višin. Cena za člane kluba - 186,99€.

Ležišče Lagea Medical

Baby Medical je ležišče, ki zagotavlja vašemu otroku najboljšo spalno podlago - za člane kluba 89,99€.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.