Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productTitle.jade'
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productDescription.jade'
Figura polarnega medveda v velikosti D: 12,2 x V 7,2 x G 5,7 cm. Figurca je natančna kopija in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o polarnem medvedu:

Habitat polarnega medveda je Arktika. Pozimi temperatura tam lahko pade do -50 ° Celzija. Čeprav je njgov krzneni plašč videti bel, je njegova dlaka na notranji strani prozorni in votli. Zrak znotraj teh dlačic segreva sonce, tako da polarni medvedi niti pri ledeni temperaturi ne zmrznejo. Pod krznom imajo polarni medvedi črno kožo taq pa shranjuje toploto od sonca.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.