Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Nemški ovčar

  • Figura Nemškega ovčarja,
  • figura je natančna kopija pravega Nemškega ovčarja,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura psa Nemški ovčar v velikosti D: 6,6 x V 5,6 x G 3,1 cm. Figurca je natančna kopija psa in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o NeEmškem ovčarju

Nemški ovčar je ena najpametnejših pasem psov, le pametnejši Collie in pudelj veljata za bolj inteligentne.

Nemški ovčar je bil prvotno vzrejen da bi pazil na črede ovac. Toda ne glede na to, katero nalogo si boste zadali, se boste z vsakim izzivom navdušili in ga obvladali z neprimerljivo odločnostjo in velikim pogumom. Zato je idealen tudi kot pse vodnike, pridne čuvaje in policijske pse. Ko je dobro usposobljen, je tudi odličen družinski pes in zelo je prijazen. Toda energičen, aktiven pes ne bi bil zadovoljen z življenjem na kavču.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.