Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Lev - Rjoveč

  • Figura leva,
  • figura je natančna kopija,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura rjovečega leva v velikosti D: 10,7 x 6,6 x G 4,6 cm. Figurca je natančna kopija in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o levu:

Levi so edine velike mačke, katerih samci imajo grivo, zaradi česar se jasno razlikujejo od samic vrste.

Večja kot je griva, bolj je zastrašujoča za vsiljivce. Levi so edini, ki skupaj lovijo - čeprav je ta naloga ponavadi prepuščena levinjam. Obkrožijo svoj plen iz različnih smeri, in ko je pravi trenutek, ga napadejo.

Zanimivost: Pet let traja, da se griva samca v celoti razraste.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.