Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Konj Mustang

  • Figura konja Mustang,
  • figura je natančna kopija pravega konja Mustang,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Konja Mustang v velikosti D: 14,6 x V 10,8 x G 3,5 cm. Figurca je natančna kopija konja Mustang in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o konju Mustang:

Mustang simbolizira svobodo in ameriški divji zahod. Mustange so Španci pripeljali v Ameriko kot udomačene konje, v Ameriki pa so postali divji. Dandanes konji živijo v velikih čredah.

Mustangi se imenujejo tudi Mestengo. To izvira iz španske besede, ki pomeni "divji, potepuški". Bili so prvotno udomačeni konji, ki so jih Španci v 16. stoletju z ladjo pripeljali v Ameriko.Tam pa so ji pobegnili. Ker so na rodovitnih pašnikih našli veliko krme in niso imeli skoraj nobenih naravnih plenilcev, se je njihovo število hitro povečalo. Divji Mustangi še danes pohajajo po podeželju. Vodi jih pogumni čredni žrebec, ki varuje svojo čredo in je običajno oče vseh žrebcev.

Zanimivost:Mustang žrebci so zelo pogumni. Branijo svojo čredo, tudi če so poškodovani.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.