Schleich 13737 Lipicanec - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich 13737 Lipicanec
8,29 €
REDNA CENA
8,29 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 80518

  • Figura Lipicanca,
  • >
  • figura je natančna kopija Lipicanca,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Lipicanca v velikosti D: 14,8 x V 10 x G 3,9 cm. Figurca je natančna kopija Lipicanca in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Lipicancih:

Lipicanec je srednje velik konj, plemenite glave z velikimi temnimi in živahnimi očmi. Vrat ima visoko nasajen, lepo izražen viher, dolg in raven hrbet, mišičast in lepo položen križ. Prava lepota lipicanca se pokaže v gibanju. Korak je visok, graciozen, prožen in energičen. Drža je elegantna. Po značaju je učljiv, ponosen in dostojanstven, a hkrati skromen in vzdržljiv. Dočaka visoko starost, tudi do 30 let. Znan je kot dober vprežni in jahalni konj.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015