Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productTitle.jade'
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productDescription.jade'
Figura Žirafa mladiček v velikosti D: 6,8 x V 11,8 x G 3,5 cm. Figurca je natančna kopija Žirafa mladiček in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Žirafa mladiček

Otroške žirafe že ob rojstvu tehtajo že 50 kilogramov in padejo z višine dveh metrov na tla. Vendar se ne poškodujejo in že po kratkem času lahko tečejo.

Otroške žirafe vzrejajo skupaj z drugimi mladimi živalmi v nekakšnem vrtcu. Ženska žirafa iz črede deluje kot "vzgojiteljica v vrtcu" in skrbi za teleta, medtem ko druge matere iščejo hrano. Če se plenilci približajo, takoj sproži alarm. Nato ženske žirafe zaščitno stojijo pred svojimi dojenčki in brcajo ob napadalce. Pri približno štirih mesecih začnejo srkati in jesti majhne liste z dreves, vendar še vedno sesajo od matere, dokler niso deveti meseci.

Zanimivost: Žirafe za novorojenčke so visoke že 180 centimetrov - tako velike kot odrasel moški.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.