Schleich Velociraptor - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Velociraptor
14,99 €
REDNA CENA
14,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 924659

  • Figura dinozavra Velociraptor,
  • figurci se premika spodnja čeljust in prve roke,
  • figura je natančna kopija pravega dinozavra Velociraptora,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura dinozavra Velociraptor v velikosti D: 18 x V 10,3 x G 86 cm. Figurca je natančna kopija dinozavra in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o dinozavru Velociraptor

Ta dvonožni mesojed je bil zelo majhen za dinozavra, le sedemdeset centimetrov.

Velociraptorji so bili verjetno zelo inteligentni dinozavri, ki so lovili v skupini. Čeprav so bili visoki le 60 cm, so te zveri lahko premagali precej večji plen. Ti dinozavri so dosegli hitrost do 65 kilometrov na uro in so bili sposobni hitrih zavojev zahvaljujoč trdim repom. Da bi uživali svoj plen, so Velociraptorji razpolagali z osemdesetimi ostrimi, ukrivljenimi zobmi v svojem ploskem gobcu, nekateri od njih 2,5 cm dolgi. Za Velociraptor velja, da je bil eden najbolj inteligentnih in najhitrejših dinozavrov.

Zanimivost: Velociraptor je imel na srednjem prstu vsakega stopala zložljiv krempelj, ki je meril približno 7,5 cm v dolžino.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.