Schleich Tjulenj - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Tjulenj
5,99 €
REDNA CENA
5,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 776748

  • Figura tjuljna,
  • figura je natančna kopija,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura tjulna v velikosti D: 11,2 x V 4,2 x G 6,5 cm. Figurca je natančna kopija in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o tjuljnu:

Tjulnji ne preživijo veliko časa na kopnem in običajno plavajo v ledenih vodah Severnega Atlantika in Arktičnega oceana. Med lovom na ribe in školjke navadni tjulnji potapljajo 200 m globoko in lahko zadržijo dih do 30 minut.

Zanimivost: Običajne tjulnje in morske leve je enostavno razločiti. Morski levi imajo majhna ušesa, medtem ko običajni tjulnji jih nimajo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.