Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Nilski Konj

Redna cena
8,29
  • Figura Nilski konj,
  • figura je natančna kopija,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura nilski konj v velikosti D: 5 x 4,2 x G 3,5 cm. Figurca je natančna kopija in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o nilskem konju:

Čeprav so rastlinojede živali, v Afriki veljajo za najbolj divje živali zaradi svoje agresivne narave. Na kopnem lahko dosežejo impresivno hitrost do 50 kilometrov na uro. Kopni čez dan ostanejo v vodi, zvečer pa se pasejo. Povodni konj lahko v samo petih urah poje več kot 70 kg hrane! Konji v vodi zelo radi branijo svoje ozemlje, a na kopnem ni tekmovalnih bojev. Živijo v čredah po približno trideset živali.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.