Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Medved Grizli

  • Figura Grizlija,
  • figura je natančna kopija,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura rjovečega frizlija v velikosti D: 11,7 x 6,5 x G 4,6 cm. Figurca je natančna kopija in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o grizliju:

Po polarnem medvedu so grizliji drugi največji medvedi na svetu. Zaradi svoje višine in agresivnega vedenja veljajo za zelo nevarne v svojem domu, Severni Ameriki.

Grizli so visoke, močne živali - visoke so do 2,4 metra in tehtajo okrog 450 kilogramov. Na hrbtu imajo nekakšno grbo in močne zadnje okončine. Medvedi lahko laufajo do 55 kilometrov na uro. So samotarji in se pogosto vedejo agresivno. Včasih se zberejo ob vodah, da lovijo losose. Ker so vsejedci, se ti medvedi prehranjujejo z ribami in rastlinami. Znano je tudi, da kradejo hrano volkovom ali ljudem.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.