Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Črni Panter

Redna cena
6,99
  • Figura Črnega Panterja,
  • figura je natančna kopija,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Črnega Panterja v velikosti D: 11,6 x V 5,1 x G 3,2 cm. Figurca je natančna kopija in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Črnem panterju:

Črni panterji so leopardi s črnim krznom. Veljajo za posebej skrivnostne in plemenite velike mačke in se razmeroma pogosto pojavljajo v deževnem gozdu in na visoki nadmorski višini. Črni panterji so uspešni nočni lovci s svojimi močnimi telesi, odličnim nočnim vidom in močnim vonjem. Da levi ali hiene ne morejo loviti svojega plena, jih panterji varno odnesejo na drevesa. Črni panter je četrta največja velika mačka po tigra, levu in jaguarju.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.