Schleich Afriški Slon - Samec - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Afriški Slon - Samec
9,99 €
REDNA CENA
9,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 659079

  • Figura Afriški slon - samec,
  • figura je natančna kopija slona,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Afriškega slona v velikosti D: 19,5 x V 12,3 x G 8 cm. Figurca je natančna kopija slona in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o slonu

Spomin na slona je legendaren: Tudi po dolgih letih se še vedno lahko spomni, kje najti vodne luknje, ali prepoznati tiste slone, od katerih se je ločil.

Sloni dosežejo skoraj štiri metre v višino, so druge največje kopenske živali po žirafi. Tehtajo tudi od pet do šest ton, zaradi česar pa so najtežji od vseh kopenskih živali. Afriški sloni običajno zapustijo svojo čredo, ko so stari približno dvanajst let. Do takrat so dovolj odrasli, da bi našli svojo hrano in se branili.

Zanimivost: Sloni prepoznajo svoj odsev. So med zelo redkimi živalmi, ki to zmorejo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.