Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Playgo Supermarket blagajna - dotakni se in preštej!

  • Supermarket blagajna,
  • 76 različnih pripomočkov za igranje,
  • AA x 2 (baterije niso priložene),
  • za starost 3 leta+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Playgo Igra s trgovino bo spodbudila otrokovo domišljijo in njegove komunikacijske sposobnosti. Igrača, s katero se bo vaš otrok zabaval ure in ure.
Vključuje hrano za igro, nakupovalni voziček, skener in še veliko več za zabaven nakupovalni čas! Skupaj 76 kosov. Potrebujete 2 x baterijo AA, ki nista priloženi.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.