Unika Baterijski robot na daljinsko vodenje - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Unika Baterijski robot na daljinsko vodenje
59,99 €
REDNA CENA
59,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 861451

  • Baterijski robot na daljinsko vodenje,
  • 26 cm,
  • funkcije: levo, desno, naprej, nazaj, govorjenje, petje, plesanje,zasvetijo se lučke, zasliši se zvok,
  • za delovanje potrebuje: robot- 3 baterije tipa “AA” 1.5V; daljinski upravljalec- 2 bateriji tipa “AA” 1.5V ( baterije niso priložene),
  • za starost od 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Baterijski robot na daljinsko vodenje je visok 26 cm. Robota vključite s premikom gumba na pozicijo on. Zasvetijo se lučke, zasliši se zvok. Premikamo ga s pomočjo daljinskega upravljavca. Robot ima funkcije: levo, desno, naprej, nazaj, govorjenje, petje, plesanje. Robot ima možnost upravljanja s kretnjami rok. Po nekem času robot z delovanjem preneha sam. Za delovanje potrebuje: robot- 3 baterije tipa “AA” 1.5V; daljinski upravljalec- 2 bateriji tipa “AA” 1.5V - baterije niso priložene.

Za starosti od 3 leta dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.