Schleich Antilopa - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Antilopa
8,29 €
REDNA CENA
8,29 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 776762

  • Figura Antilope,
  • figura je natančna kopija prave Antilope,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura antilope v velikosti D: 11 x V 11,5 x G 4,7 cm. Figurca je natančna kopija antilope in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Antilopi:

Antilope živijo v izjemno suhih, vročih puščavah. Imajo vitke rogove, ki so skoraj polovico daljši od telesa.

Rogovi antilope so dolgi 120–150 centimetrov. Njen življenjski prostor v puščavi lahko doseže temperature dobrih 40 stopinj Celzija. Vendar antilopa oryx pozna trik proti vročini. Zvišuje lastno telesno temperaturo, dokler ni višja od temperature v njenem okolju. Tako lahko odda toploto in absorbira "hladnejši" zrak.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015