Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Revell quadrocopter go!video

Redna cena
49,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Quadrocopter GO! VIDEO je lahko vodljiv in enostaven za uporabo.
  • Opremljen je z štirimi motorji in sodobnim 6-osnim žiroskopom, ki vam olajša vzlet in letenje.
  • Baterije za daljinski upravljalnik : 4x 1,5V AA (niso vključene)
  • Primerno za otroke od: 14+ let
Quadrocopter GO! VIDEO je lahko vodljiv in enostaven za uporabo. Opremljen je z štirimi motorji in sodobnim 6-osnim žiroskopom, ki vam olajša vzlet in letenje. Omogoča več hitrostnih stopenj, od udobne do hitre. Med letom lahko naredite svoje videoposnetke in fotografije. Priložena je LiPo baterija s polnilnikom USB za ponovno polnjenje in natančen daljinski upravljalnik.

Baterije za daljinski upravljalnik : 4x 1,5V AA ( niso vključene)


Specifikacije izdelka RC
Polnilna baterija: priložena, Radijski sistem: GHz, Domet: do 30 m, Primerna starost: 14+ let, Polnilnik: USB, Višina: 100 mm, Dolžina: 290 mm, Teža: 88 g, z LED lučko.


Primerno za otroke od: 14+ let

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.