Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Kit&Kin Vlažilni robčki - 60 kom

Redna cena
2,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Vlažilni robčki,
  • z izvlečki aloe vere in kamilic,
  • narejeni iz naravnih materialov,li>brez petrokemikalij, klora in drugih škodljivih kemikalij,
  • 100% biološko razgradljivi,
  • prijazni do kože in učinkoviti,
  • testirani s strani združenja ISPE.
Vlažilni robčki z izvlečki aloa vere in kamilic, ki očistijo, pomirijo in zaščitijo vašo kožo in kožo vašega otroka.

V pakiranju je 60 vlažilnih robčkov.

Za čiste ritke in obraz – KIT & KIN 100 % razgradljivi, hipoalergeni robčki brez dišav.

Izjemno mehki robčki so narejeni iz naravnih materialov z izvlečki aloa vere, kumaric in kamilic nežno očistijo, pomirijo in zaščitijo vašo kožo in kožo vašega otroka.

Naravni in prijazni do otroške kože

Narejeni so brez petrokemikalij, klora ali drugih škodljivih kemikalij. So izjemno vzdržljivi, dobro absorbirajo a so kljub temu izjemno nežni do občutljive otroške kože.

Veganski in izjemno učinkoviti

Nežne a vseeno izredno učinkovite rastlinske sestavine očistijo in pomirijo otroško kožo, naravni izvlečki pa pomagajo še pri zaščiti nežne dojenčkove kože. Izjemno vsestranski robčki bodo poskrbeli za čiste ritke, svetleče mize in pulte ter sveže in čiste obrazke, rokice in igrače.

100 % biološko razgradljivi

Robčki Kit & Kin so popolnoma razgradljivi in prijazni tudi do okolja, saj so narejeni iz naravnih vlaken iz trajnostne pridelave. S tem podjetje Kit & Kin sodeluje pri cilju vspostavitve družbe, ki ni odvisna od neobnovljivih virov in hkrati skrbi za zaščito obnovljivih virov za lepo prihodnost tudi vašega dojenčka.

Robčki so testirani s streni združenja ISPE.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.