Hasbro games Hasbro Družabna igra Twister - Baby Center spletna trgovina
0
Hasbro games Hasbro Družabna igra Twister
25,99 €
REDNA CENA
25,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 53914

  • Za ure in ure zabave,
  • preizkus iznajdljivosti in gibljivosti,
  • preizkus ravnotežja,
  • premikaj roke in noge na polja, ki ti jih pokaže puščica,
  • poskusi bostati na rokah in nogah do konca.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Poživi svoj dan in se preizkusi v iznajdljivosti ter gibljivosti. Na tla položi podlogo in zavrti vrtavko, ki ti bo pokazala na katero barvo in pozicijo moraš premakniti svoje roke in noge.

Desna roka na rdečo, leva noga na rumeno. Nato naj zavrti vrtavko nasprotnik. Se bosta zapletla in padla? Saj bo šlo. Če se koleno ali komolec dotakne podlage, si izločen iz igre. Kdor ostane najdlje na svojih rokah in nogah, je zmagovalec.

Več kot vas bo, bolj bo zabavno!

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015