Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Hasbro games Hasbro Družabna igra Twister

  • Za ure in ure zabave,
  • preizkus iznajdljivosti,
  • zelo zabavna igra,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Poživi svoj dan in se preizkusi v iznajdljivosti. Na tla položi podlogo in zavrti vrtavko, ki to bo povedala pozicijo nog in rok.

Desna roka na rdečo, leva noga na rumeno. Nato naj zavrti vrtavko nasprotnik. Se bosta zafecljala? Saj bo šlo. Če se koleno ali komolec dotakne podlage, si izločen iz igre. Kdo ostane najdlje, je zmagovalec.

Več kot vas bo, bolj bo zabavno!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.