Chicco Detergent mehčalec Sweet Talcum 750 ml - Baby Center spletna trgovina
0
Chicco Detergent mehčalec Sweet Talcum 750 ml
2,99 €
REDNA CENA
2,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 963979

  • Detergent mehčalec Sweet Talcum,
  • volumen 750 ml,
  • dermatološko pregledan,
  • antistatičen,
  • biorazgradljiv.
Otroškim oblačilom daje svežino in mehkobo. Ne draži občutljive otroške kože. Sestavine dajejo tkanini blag in nežen vonj, pri tem pa ne poškoduje taknine in barve oblačil.

Izdelek je dermatološko pregledan, antistatičen in biorazgradljiv.

Pred uporabo shranite informacije proizvajalca.

Navodila za uporabo: Mehčalec lahko uporabljate nerazredčen ali razredčen z vodo. Za 4 litre razredčenega mehčalca izlijte vso vsebino mehčalca v 4 litre vode. Priporočeno je, da mehčalec pred vsako uporabo pretresete. 1 merica = 50 ml mehčalca.

Količina: 750 ml.
Rok trajanja: 36 mesecev.
Način uporabe/doziranja najdete na notranji strani deklaracije.

Opozorila: Izdelka ne pijte. Izdelek hranite izven dosega otrok. Ne presežite dovoljene mere pri uporabi. Izdelka ne polijte neposredno po oblačilih. Izogibajte se stikom z očmi. Če pride izdelek v stik z očmi, jih takoj sperite z vodo ter se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo ter preverite kemične sestavine izdelka na notranji strani deklaracije.

Kemijska sestava (Reg. EC 648/04): med 5% in 15% kationsko površinsko aktivnih snovi, manj kot 5% dišav, methylisothiazolinone.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015