Aptamil Proexpert AR - 400g - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Aptamil Proexpert AR - 400g
11,99 €
REDNA CENA
11,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 857274

  • AR ProExpert,
  • 400 g,
  • hrana za dojenčke proti polivanju,
  • od rojstva dalje,
  • vsebuje gumi iz zrn rožičevca, ki hrano v želodčku primerno zgosti in poskrbi, da le-ta lažje ostane v njem,
  • pripravljenega obroka ne pustimo nabrekati.
Aptamil AR ProExpert je hrana za dojenčke proti polivanju. Vsebuje gumi iz zrn rožičevca, ki hrano v želodčku primerno zgosti in poskrbi, da le-ta lažje ostane v njem. Povratni tok skozi požiralnik (in s tem polivanje) se tako zmanjša.
Živilo za posebne zdravstvene namene, namenjeno za prehransko uravnavanje šibkega in močnega polivanja pri dojenčkih od rojstva naprej. Specialna formula z dodatkom rožičeve moke, LCP (DHA, AA, EPA), nukleotidi.

- Beljakovine 1,6 g/100 ml obroka,
- Maščobe 3,5 g/100 ml obroka,
- nasičene: 1,5 g/100 ml obroka,
- enkrat nenasičene: 1,4 g/100 ml obroka,
- večkrat nenasičene: 0,6 g/100 ml obroka,
- Ogljikovi hidrati 7,1 g/100 ml obroka,
- Laktoza: 6,1 g/100 ml obroka,
- Maltoza: 0,1 g/100 ml obroka,
- Polisaharidi: 0,8 g/100 ml obroka.

Sestavine:
mlečne beljakovine (posneto mleko v prahu), laktoza (iz mleka), rastlinska olja in maščobe, ribje olje, gumi iz zrn rožičevca (3,5 g), kalcijev karbonat, manganov sulfat, železov sulfat, cinkov sulfat, bakrov sulfat, tavrin, holin klorid, kalijev jodid, folna kislina, L-cistein hidroklorid, sojin lecitin, natrijev L-askorbat, inozitol, nukleotidi, DL-?-tokoferil acetat, kalcijev D-pantotenat, retinil palmitat, DL-?-tokoferol, cianokobalamin, D-biotin, tiamin hidroklorid, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, L-karnitin, fitomenadion, natrijev selenit.

Pomembno obvestilo:
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne mlečne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom. Steklenička za hranjenje naj ne bo otroku nadomestilo za dudo »tolažilko«. Aptamil AR namreč vsebuje ogljikove hidrate (mlečni sladkor, maltodekstrin) kateri ob pogostem ali stalnem kontaktu z zobmi lahko povzročijo zobno gnilobo in druge s tem povezane težave. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije. Svetujemo, da najkasneje po prvem letu starosti otroka navadimo piti iz skodelice.

Uporaba:
Aptamil AR je namenjen za dietetsko uravnavanje povečanega polivanja pri dojenčkih. Aptamil AR lahko uporabljate kot edini vir prehrane dojenčkov. O uporabi Aptamila AR se posvetujte z zdravnikom pediatrom. To velja predvsem tedaj, če polivanje ne preneha tudi pri hranjenju z Aptamilom AR.

Pripravljenega obroka ne pustimo nabrekati!

Sestava Aptamil AR ustreza evropski smernici o otroški mlečni hrani.

Priprava in doziranje:
Količino in število obrokov prilagodimo potrebam vsakega otroka posebej. Dojenček praviloma potrebuje dnevno 150 - 170 ml hrane na kilogram telesne teže. Odvisno od starosti otroka in od tega, kako hrano prenaša, se dnevna količina porazdeli na 6 do 12 obrokov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015