Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Tommee Tippee Zložljiv slinček

  • Od 4 mesecev naprej,
  • slinček lahko zvijete in shranite v torbi,
  • mehak in elastičen material (ni plastika),
  • prilagodljivo zapenjanje glede na obseg vratu,
  • 3 barve.
Slinčki so že dolgo na tržišču, a danes jih je na voljo mnogo različnih vrst in izvirnih oblik, izdelanih iz različnih materialov, kar prinaša še dodatne prednosti. Tommee Tippee je bilo eno prvih podjetij, kjer so razvili udobne slinčke za okrog vratu, za prestrezanje vsega, kar pade otroku iz ust. Prava novost in izboljšava pa so slinčki Roll'n'Go (zvij in skrij). Zložljivi slinček lahko zvijete in spravite. Jamičasta spodnja površina slinčka omogoča, da se ob vročih dneh otroku ne lepi na kožo. Izbirate lahko med tremi barvami: - zeleno, -roza in- rumeno.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.