Nuk Steklenička First Choice Learner Bottle s temperaturnim indikatorjem - različne - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Nuk Steklenička First Choice Learner Bottle s temperaturnim indikatorjem - različne
9,99 €
REDNA CENA
9,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1044523

 • Enostaven prehod na samostojno pitje,
 • brez polivanja,
 • indikator temperature,
 • ergonomični ročaji za majhne rokice,
 • silikon,
 • steklenica iz 100% polipropilena,
 • brez BPA,
 • primerno od 6 mesecev naprej,
 • volumen: 150 ml,
 • različne barve,
 • izbrano zapišite v opombe naročila.
Nova še izboljšana steklenička za učenje pitja First Choice+ z indikatorjem temperature

Novost! Kontrola temperature, ki staršem pomaga doseči optimalno temperaturo za večjo varnost pri hranjenju otroka. Indikator na steklenički se obarva, če je vsebina stekleničke prevroča.

Sproščeno in varno hranjenje zahvaljujoč NUK nadzoru temperature!

Ko so dojenčki lačni, hrana iz stekleničk nikoli ne sme biti prevroča ali prehladna. Zaradi tega mamice in očetje preverjajo temperaturo pitja pred vsakim obrokom. Točno vedeti, kdaj je dosežena prava temperatura, je lahko izziv. Zato je NUK razvil otroško stekleničko NUK First Choice + s funkcijo nadzora temperature.

To je funkcija, ki v tej obliki še ni obstajala. Za pomoč pri prehranjevanju so zdaj NUK First Choice + otroške stekleničke opremljene z novim indikatorjem temperature NUK. Videti je kot termometer, nameščen na steklenički in kadar je vsebina stekleničke prevroča, se indikator obarva. V prihodnosti bo ta funkcija staršem pomagala doseči optimalno temperaturo pri hranjenju svojega otroka.

Kadar je hrana prevroča, se običajno modri indikator obarva v belo. V idealnem primeru mora imeti hrana za hranjenje telesno temperaturo (37 ° C) in ustreza modrem tonu na prikazovalniku.

Pomembno! Kontrola temperature je namenjena dodatnemu preverjanju, zato je treba še vedno preveriti temperaturo pred dejanskim hranjenjem, tako da na notranjo stran zapestja nanesete nekaj kapljic.

Enostaven prehod na samostojno pitje
Ko dojenček postane malček, steklenička za učenje pitja Nuk First Choice + zagotavlja nemoten prehod iz dojenja ali hranjenja po steklenici v samostojno pitje. Ustnik za pitje iz silikona je prijetno mehak in ne poliva.

Steklenička je sestavljena iz preizkušenih elementov First Choice: izjemno širok vrat steklenice, vijačni obroč, tesnilna plošča in zaščitna kapa. Vse sestavne dele je enostavnorazstaviti in sestaviti - idealno za čiščenje in pripravo hrane.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.