Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Medikoel Mešanica proti vnetju zgornjih dihalnih poti API-INHAL

 • Vlaži in čisti dihalne poti,
 • odstranjuje tujke in zasušene delce na sluznici,
 • odpira poti dihal in jih vlaži,
 • čisti sluznico zgornjih dihalnih poti,
 • za zdravljenje virusnih okužb (vnetje nosne sluznice, vnetje obnosne votline, žrela, ušes, ...),
 • za zadravljenje bakterijskih okužb (vnetje mandljev, sinusov, ...).
  Z inhalacijsko nego, pri kateri uporabite inhalacijsko mešanico proti vnetju zgornjih dihalnih poti, vlažite dihalne poti, pripomorete k hitrejšemu čiščenju dihalnih poti, odstranjevanju tujkov in zasušenih delcev na sluznici, predvsem pa ohranjate sluznico dihalnih poti v ustrezni kondiciji. Inhalacijska mešanica proti vnetju zgornjih dihalnih poti je informirana s frekvencami, ki se v frekvenčni terapiji uporabljajo za lajšanje in zdravljenje težav zgornjih dihalnih poti.

  Inhalacijska mešanica proti vnetju zgornjih dihalnih poti odpira poti dihal in jih vlaži, ter čisti sluznico zgornjih dihalnih poti. Terapijo z inhalacijo in inhalacijsko mešanico proti vnetju zgornjih dihalnih poti priporočamo vsakomur v namene ohranjanja zdravja, vzdrževanja zdrave sluznice dihalnih poti, predvsem pa naj se uporablja pri zdravljenju virusnih okužb (vnetju nosne sluznice, vnetju obnosnih votlin, žrela, ušes,…) in lajšanju simptomov pri bakterijskih okužbah (vnetje mandljev, sinusov,…).

  Med glavna vnetja zgornjih dihalnih poti sodijo akutno vnetje nosne sluznice (prehlad, rinitis), akutno vnetje obnosnih votlin (sinuzitis), akutno vnetje žrela in mandljev (faringitis, tonzilitis), akutno vnetje ušes (otitis), akutno vnetje žrela (laringitis), akutno vnetje poklopca (epiglotitis).

  Splošni znaki vnetij zgornjih dihalnih poti so: kihanje, izcedek iz nosu, zamašen nos in dihanje skozi usta, izsušena sluznica, dražeč kašelj, zatekanje sluzi iz nosu v žrelo, oteženo požiranje, bolečine v ušesih, hripavost, lahko tudi zasoplost in hropenje pri vdihu. Največkrat se vnetja začnejo z navadnim prehladom.

  Ne uporabljajte inhalacijske mešanice proti vnetju zgornjih dihalnih poti:

  • če ste preobčutljivi ali alergični na rastline iz družine nebinovk (Asteracea), kot so npr. tudi arnika, marjetica, rman in kamor sodi tudi ameriški slamnik, če ste preobčutljivi na cvetove lipe, ali na katerokoli drugo, v sestavi, omenjeno rastlino
  • če imate avtoimunsko bolezen ali progresivno sistemsko obolenje (HIV, multipla skleroza, kolagenoza, levkemija, tuberkuloza).

  Sestava:

  Inhalacijska mešanica proti vnetju zgornjih dihalnih poti vsebuje: med, sol, koncentriran izvleček ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.), izvleček smrekovih vršičkov (Picea abies L.), izvleček poprove mete (Mentha piperita L.,folium), izvleček materine dušice (Thymus serpyllum L.,herba), izvleček navadnega rmana (Achillea millefolium L.,herba), izvleček cvetov lipe (Tilia species L.,flos), izvleček velike koprive (Urtica dioica L.,folium).

  Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

  AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.