Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productTitle.jade'
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productDescription.jade'
Inhalacijska mešanica za odpravljanje težav pri bronhitisu ima spremenjeno energetsko strukturo. Informirana je s frekvencami, ki se uporabljajo pri frekvenčni terapiji za lajšanje težav pri bronhitisu.

Inhalacijska mešanica za odpravljanje težav pri bronhitisu deluje proti mikrobno, vlaži in čisti sluznico dihalnih poti in pomaga pri lajšanju simptomov bronhitisa. Terapijo z inhalacijo in inhalacijsko mešanico za odpravljanje težav pri bronhitisu priporočamo vsakomur v namene ohranjanja zdravja, vzdrževanja zdrave sluznice dihalnih poti, predvsem pa naj se uporablja pri zdravljenju najrazličnejših okužb spodnjih dihalnih poti (bronhitis, pljučnica,…).

Med okužbe spodnjih dihalnih poti spadajo akutno vnetje sapnika (traheitis),akutno vnetje bronhijev (bronhitis) in akutno vnetje pljuč in porebrne mrene popljučnice (pljučnica, plevritis).

Z inhalacijsko nego, pri kateri uporabite inhalacijsko mešanico za odpravljanje težav pri bronhitisu, vlažite dihalne poti, pripomorete k hitrejšemu čiščenju dihalnih poti, odstranjevanju sluzi in izločkov, predvsem pa pripomorete k hitrejšemu obnavljanju in čiščenju sluznice dihalnih poti.

Ne uporabljajte inhalacijske mešanice za odpravljanje težav pri bronhitisu:

• če ste preobčutljivi ali alergični na rastline iz družine nebinovk (Asteracea), kot so npr. tudi arnika, marjetica, rman in kamor sodi tudi ameriški slamnik, ali na katerokoli drugo, v sestavi, omenjeno rastlino
• če imate avtoimunsko bolezen ali progresivno sistemsko obolenje (HIV, multipla skleroza, kolagenoza, levkemija, tuberkuloza);multipla skleroza, kolagenoza, levkemija, tuberkuloza).

Sestava:

Inhalacijska mešanica za odpravljanje težav pri bronhitisu vsebuje: med, propolis, sol, koncentriran izvleček ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.), izvleček pljučnika (Pulmonaria officinalis L.,herba), izvleček islandskega lišaja (Cetraria islandica L.,lichen), izvleček ozkolistnega trpotca (Plantago lanceolata L.,folium), izvleček navadnega sleza (Althaea officinalis L.,folium), izvleček velike koprive (Urtica dioica L.,folium).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.