Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Medela Cucelj za stekleničko Calma

Redna cena
17,99
  • Cucelj za stekleničko Calma,
  • material:silikon.
Končno se mamica ponoči lahko naspi, saj je Calma pomoč doječim materam. Otrok, ki se doji, lahko vmes uporablja Calmo, kajti dojenček zlahka prehaja iz Calme nazaj na dojko, saj cucelj deluje na enak način kot je sesanje pri dojki. Otrok mora ustvarjati vakuum, enako je sesanje, požiranje, dihanje.
Je pomoč družinskih članov mamici pri hranjenju (ponoči nahrani oče, čez dan pomagajo drugi družinski člani), tudi pri bolečih bradavicah, herpesu, če sta mamica in dojenček ločena (morda je kateri v bolnišnici, mati na potovanju ali v službi), primerno tudi za večjo intimo na obisku pri prijateljih, na kavici, vzamete jo na potovanje. Otrok se s tem cucljem ne razvadi, saj mora ustvarjati vakuum, da iz stekleničke priteče.
Iz cuclja tekočina ne teče, priteče le s sesanjem. Ima posebno kontrolo pretoka tekočine in izračevalni sistem.
V izredno pomoč je tudi mamici, ki ima dvojčke, trojčke.
V letu 2011 je prejela tudi nagrado Innovation Award 2011 v Kölnu.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.