Maxi Cosi Baza Za Avtosedež FamilyFix 3 - Black - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Maxi Cosi Baza Za Avtosedež FamilyFix 3 - Black
239,99 €
REDNA CENA
239,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 934224

Barve

Maxi Cosi Baza Za Avtosedež FamilyFix 3 - Black
  • Isofix baza,
  • enostavna namestitev,
  • optični in zvočni signal,
  • varna namestitev,
  • s podporno nogo,
  • za Coral, Jade, Pebble Pro in Pearl Pro,
Združite FamilyFix3 bazo z Jade, Coral, Pebble Pro i-Size ali Pearl Pro 2 i-Size z enostavno namestitev Click & Go. Maxi-Cosi FamilyFix3 je primeren za otroške avtosedeže in vam bo prišla prav dlje časa.

Namestitev

Maxi-Cosi FamilyFix3 se enostavno pritrdi na pritrdilne točke ISOFIX v vašem avtomobilu. Sledite navodilom v uporabniškem priročniku, da bo pravilno nameščena v vaš avto.

Po namestitvi lahko FamilyFix3 pustite v avtu. Tako je vstop in izstop iz avtomobila zelo enostaven, saj sta otroška avtosedeža Pebble Pro i-Size in Coral lahko pritrjena na bazo s preprostim "klikom", varnostna otroška posteljica Jade pa s preprostim "drsnikom" oziroma Slide & Go. Vizualni indikatorji na bazi vas obvestijo, ko bosta avtosedež ali pa posteljica Jade pravilno pritrjena.

FamilyFix3 se prilega avtomobilskemu sedežu Pearl Pro 2 i-Size za malčke, kar vam omogoča, da bazo še naprej uporabljate tudi po tem, ko je vaš malček prerasel svoj prvi avtosedež ali varnostno posteljico.

FamilyFix3 lahko namestite z varnostno posteljico Jade, otroškimi avtosedeži Pebble Pro i-Size in Coral ali z otroškim avtosedežem Pearl Pro 2 i-Size.

Varnost

Iz bolnišnici je Maxi-Cosi domov odpeljali več kot 50 milijonov dojenčkov. Da bi vašemu malčku zagotovili najboljšo varnost v tem razredu, so njihovi avtosedeži in podstavki nenehno testirani.

Kot proizvajalec priporoča uporabo podstavka ISOFIX. Namestitev je tako enostavna, možnosti, da bi to storili narobe, so majhne. Maxi-Cosi FamilyFix3 omogoča namestitev Click & Go za pravilno in varno namestitev.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015