Mattel Uno Flip - GDR44 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Mattel Uno Flip - GDR44
7,99 €
REDNA CENA
7,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 821896

  • Uno Flip,
  • je klasična igra s kartami, ki jo poznate, zdaj z vznemirljivim novim pridihom,
  • vključuje 112 kartic in navodil,
  • za starost od 7 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Pripravite se na naslednjo ponovitev klasičnega UNO ™: UNO FLIP! ™ To je ujemajoča se igra, ki jo poznate, ter novi vznemirljivi preobrati - na primer posebna kartica FLIP -, ki klasičnemu igranju dajejo konkurenčno prednost. Igralci izmenično usklajujejo karto v roki s trenutno kartico, prikazano na vrhu kupčka, bodisi po barvi ali številki. UNO FLIP! ™ je klasična igra s kartami, ki jo poznate, zdaj z vznemirljivim novim pridihom! Dvostranski krov in posebna FLIP kartica dajejo klasičnemu igranju konkurenčno prednost. Igrajte posebno FLIP kartico in vse karte se obrnejo, vključno z žrebanjem, da se na nasprotni strani razkrije povsem nov nabor številk in barv.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač. UNO FLIP! ™ vključuje tudi zabavne nove akcijske karte, kot sta Draw Five in Skip Every. Ko pridete do ene karte, ne pozabite vzklikati "UNO!" Vključuje 112 kartic in navodil. Kot nalašč za družine in igralce, starejše od 7 let.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015