Intex Čoln popotnik - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Intex Čoln popotnik
7,49 €
REDNA CENA
7,49 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 15609

  • Čoln popotnik,
  • za na morje ali bazen,
  • trije različni motivi: dirkalni avto, gasilski avto ali ribica,
  • želeni motiv napišite v opombe,
  • maksimalna obtežitev: 27 kg,
  • priporočamo otrokom od 3 do 6 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Prav nič ni bolj vznemirljivega, kot otroška vožnja s čolnom po gladini morja ali vašega bazena. Čoln je na voljo v treh različnih modelih: -dirkalni avto- gasilski avto ali ribica. Izdelek je primeren za otroke od 3 do 6 leta starosti. Maksimalna obtežitev: 27 kg Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILA: Izdelek ni namenjen za reševanje življenj. Izdelek ne varuje pred utopitvijo. Izdelek se lahko uporablja samo v vodi, primerno plitvi za otroka in pod nadzorom odrasle osebe. Posebno bodite pozorni, ko se otroka namešča v izdelek, izogibajte se robu bazena ali ostalim oviram. Ne dovolite potapljanja s tem izdelkom. Ko izdelka ne uporabljate ga ne puščajte v vodi ali v bližini vode. Sledite tem navodilom, da se izognete utopitvam, ohromitvam ali ostalim resnim poškodbam. Dosledno upoštevajte vsa opozorila navedena na embalaži in navodilih na izdelku. Plastična vrečka ni igrača in je lahko nevarna. Da bi preprečili nevarnost zadušitve, hranite to plastično vrečko izven dosega dojenčkov in otrok. Pred uporabo ustrezno odstranite tudi vso ostalo embalažo in dodatke (kot so etikete, pentlje, sponke, itd.) ter jih ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015