Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Hot Wheels Mega prenosna garaža

Redna cena
44,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Mega prenosna garaža,
  • 4 nadstropja,
  • parkirišče za več kot 20 avtomobilčkov,
  • dvigalo,
  • dim. 41 x 36 x 75 cm,
  • za 3+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Hot Wheels ™ prenosna garaža v 4 nadstropjih in parkiriščem za več kot 20 avtomobilčkov, v kateri lahko avtomobilčke z dvigalom pripelješ na katerokoli raven in se odločiš, ali boš tam parkiral avto ali pa boš raje prepeljal avtomobilček v kakšno drugo nadstropje. Z menjalnikom usmeri svoj avto na določeno raven ali pa odpelji avtomobilček do pritličnega prostora. Napolni garažo s svojimi avtomobilčki in poskrbi, da bo tvoj avtomobilček pripravljen za naslednjo avanturo! Garaža je združljiva z drugimi kompleti Hot Wheels ™ City in City track. Za 3+ let.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.