Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aquabeads Čarobni set samorog

Redna cena
19,99
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Nova Gorica
  • Čarobni set samorog,
  • več kot 2000 kroglicami v 14 različnih barvah,
  • vsebuje tudi 4 pripomočke s katerimi selahko ustvari premikajoče vratove in repe,
  • priložen je tudi display,
  • za otroke od 4.leta starosti dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 leta.
Z več kot 2000 kroglicami v 14 različnih barvah se lahko ustvari samoroge v treh velikostih in barvah. Set vsebuje tudi 4 pripomočke s katerimi selahko ustvari premikajoče vratove in repe. Priložen je tudi display, ki se lahko uporabi za razstavo izdelanih samorogov.

Ko se konča ustvarjanje, se izdelek pospreja z vodo, toplota in likanje nista potrebna.

Igrača je primerna za otroke od 4.leta starosti dalje.

Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov, ki jih je mogoče zaužiti in / ali vdihniti, nevarnost zadušitve.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.