Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) siesta z nosilcem na ključ siva z oranžno podlogo Siesta siva - Baby Center spletna trgovina | Dobrodošli v družini.

Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) siesta z nosilcem na ključ siva z oranžno podlogo Siesta siva

Redna cena 114,99 €

TRENUTNA CENA

97,74 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 114,99 €
Ali od 17,94 € / mesec Izračun obrokov

Barve

Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) siesta z nosilcem za na zadnji prtljažnik črna z rdečo podlogo Siesta črna Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) siesta z nosilcem na ključ siva z oranžno podlogo Siesta siva Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) Siesta siva/črna Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) Siesta siva/rtanžna
Artikel žal ni več na zalogi v spletni trgovini
Artikel žal ni več na zalogi v spletni trgovini
*KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida, Stokke, Scoot&Ride, Baby Zen, vse knjige ter vsa začetna mleka.