Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Lutke Ken™ Fashionistas™ z modnimi izgledi in individualnimi stili ostajajo še vedno kul. Lutke Ken™ so drzne v svojih vsestranskih oblačilih, skupaj s parom čudovitih čevljev. Majice v športnih modnih linijah in barvah; hlače so mimogrede resnično kul in čevlji dopolnjujejo popoln videz. Zberi vse, jih premešaj in usklajuj ter ne pozabi obogatiti zabave s pripovedovanjem.

Set vključuje lutko Ken™ Fashionistas™ v modnih oblačilih in čevljih. Vsaka lutka je naprodaj posamično glede na razpoložljivost na tržišču. Lutke ne morejo stati same. Barve in okrasi se lahko razlikujejo. Značilnosti: Lutke Ken™ Fashionistas™ z modnimi izgledi in individualnimi stili ostajajo še vedno kul. Lutke Ken™ so drzne v svojih vsestranskih oblačilih, skupaj s parom čudovitih čevljev. Majice so v športnih modnih linijah in barvah. Hlače so mimogrede resnično kul. Barvno usklajeni čevlji še dopolnijo izgled. Zberi vse, jih premešaj in usklajuj ter ne pozabi obogatiti zabave s pripovedovanjem.

Primerno za otroke od 3 leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.