Avent SCF798/02 lonček s slamico, 300ml, 12m+, ž - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Avent SCF798/02 lonček s slamico, 300ml, 12m+, ž
10,99 €
REDNA CENA
10,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 658826

  • Lonček s slamico,
  • 300 ml,
  • zelene barve,
  • 12 mesecev +,
  • učenje samostojnega pitja,
  • primerna za pomivanje v pomivalnem stroju,
  • slamica ima vgrajen ventil proti puščanju, ki preprečuje razlivanje.
Učenje samostojnega pitja je ključen korak pri razvoju otroka

Podpiramo otrokovo potovanje do samostojnega pitja, saj pomagamo omogočiti enostaven prehod z dojenja ali stekleničke na odprt kozarec. V sodelovanju z zdravstvenimi strokovnjaki smo razvili različne rešitve s cuclji, mehkimi ali trdimi ustniki, slamicami in robovi, ki omogočajo pitje v krogu 360°, ki sledijo razvoju otroka ter spodbujajo njegove na novo pridobljene motorične sposobnosti in sposobnosti pitja.

Pri razvoju naših rešitev vrhunske kakovosti se vedno osredotočamo na priročnost in higieno. Ergonomska ročaja in mehka slamica – idealno za malčke. Vgrajena ročaja stekleničke sta ergonomsko zasnovana, zato je mogoče stekleničko enostavno prijeti z majhnimi rokami. Mehka in upogljiva slamica je nežna do dlesni, lahka steklenička manjše velikosti pa je idealna za prve požirke po slamici.

Steklenička s slamico Philips Avent Bendy omogoča zdrav razvoj ustne votline in skrbi za krepitev ustnih mišic, kar pripomore k pridobivanju moči v ustih.* Razvita je bila v sodelovanju s strokovnjaki, zato je to naša najboljša steklenička s slamico. Steklenička Philips Avent Bendy je združljiva s stekleničkami Philips Avent Natural, s stekleničkami Classic+ (razen s steklenimi stekleničkami), pa tudi s celotno ponudbo lončkov (razen z lončki za velike malčke).

Naša celotna ponudba je zasnova tako, da pomaga otroku in vam ob vsakem koraku na poti proti samostojnemu pitju. Slamica ima vgrajen ventil proti puščanju, ki preprečuje razlivanje. Preklopni pokrovček ščiti slamico in preprečuje puščanje na poti. Stekleničko s slamico Philips Avent Bendy lahko enostavno sestavite in razstavite. Vsi deli so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju za priročnejše čiščenje.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.