Zazu Nočna bralna lučka in igrača Bacek Fin - siv - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Zazu Nočna bralna lučka in igrača Bacek Fin - siv
29,99 €
REDNA CENA
29,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 756793

  • Bacek Fin,
  • bralna in nočna lučka,
  • sive barve,
  • prilagodljiva svetloba,
  • avtomatski izklop po 1 uri,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Bacek Fin je bralna in nočna lučka, združena v eno. Je popolnoma varna in je lahko z malčki v postelji. Ima prilagodljivo svetlobo in avtomatski izklop.

Fin je lučka, kjer je varnost na prvem mestu, saj ni povezan z električnim kablom in se ne pregreva, zato je popolnoma varen in primeren, da ga imajo lahko otroci v postelji.

Fin ima prilagodljivo svetlobo zaradi tega je tudi popolna nočna lučka. In….Fin se avtomatsko ugasne po 1 uri, zato lahko vaš mali zaklad zaspi z lučko…. pa vendar spi čez noč v temi.

Kako Fin deluje?
  • Za branje knjig/slikanic: Fin ima svetlejšo svetlobo, prilagojeno za branje. Fin je brez električnega kabla in se ne segreva, zato je to popolnoma varna lučka, ki jo otrok lahko vzame v posteljo.
  • Za uspavanje: Fin ima nežno mehko svetlobo za uspavanje malčkov. Soba bo ravno prav svetla, da jih ni strah in dovolj temna da lahko zaspijo. Po 1 uri se Fin avtomatsko izklopi, tako lahko otroci spijo čez noč v temi.
  • Delovanje: Fin deluje na vgrajeno akumulatorsko baterijo. Polni se z priloženim univerzalnim USB kablom.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.