Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Otroški vlažilni robčki, ki zadržujejo 99% vode.
  • Dojenčki imajo občutljivo kožo, ki je podvržena boleznim kože kot so razni excemi in lišaji, ki se pojavljajo ravno zaradi presuhe kože.
  • So idealni za nego nežne otroške kože od prvega dne dalje, ker vsebujejo ekstrakt nordijske robide.
  • Ker je koža dojenčka mnogo bolj nežna in celo do 5x tanjša od naše kože.
  • Ker dojenčkova koža potrebuje posebno in najnežnejšo nego.
  • Ker so water care vlažni robčki, edini robčki na našem tržišči, ki vsebujejo 99% vode.
Water Care robčki vsebujejo kar 99% vode, prečiščene s postopkom reverzne osmoze. Poleg vode je drugi naravni element nordijska malina, ki ščiti in jača kožo in jo globinsko vlaži. Nordijska malina ima 2 krat več vitamina C od limone. Olje iz semen nordijske maline je bogato z OMEGA 3 in OMEGA 6 kislinami ter z vitaminoma A in E. Ne vsebuje agresivnih kemikalij, alkohola, SLEZa, parabenov. Posebno razvito za novorojenčke. Izdelek je dermatološko testiran.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.