Tosama To.To. tetra plenica To.To 3 kos, 80cm x 80 cm, 3 kos 60116 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Tosama To.To. tetra plenica To.To 3 kos, 80cm x 80 cm, 3 kos 60116
8,79 €
REDNA CENA
8,79 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 817377

  • Tetra plenice,
  • izdelane iz 100 % bombažne tkanine,
  • namenjene so povijanju in osebni negi dojenčkov in otrok,
  • velikost: 80 x 80 cm,
  • 3 kosi.
To.to bombažne tetra plenice so izdelane iz visoko kvalitetne dvojne tetra tkanine iz 100 % bombaža, ki je naraven, vpojen in koži prijazen material. Plenice so vsestransko uporabne pri negi dojenčkov in malčkov doma in na poti za široko povijanje, kot previjalno podlogo, za brisanje pri kopanju, umivanju  in hranjenju ter za zaščito pred soncem in vetrom v vozičku.
PRIPOROČILO ZA VZDRŽEVANJE BOMBAŽNIH TETRA PLENIC
Pred uporabo je potrebno plenice oprati z detergentom za belo perilo pri temperaturi 95°C. Dodajanje mehčalnih sredstev ni potrebno. Podaljšek obrobnega šiva se odreže šele po pranju. 
DOBRO JE VEDETI …
Posebnost to.to tetra plenic je njihova oblika oziroma način izdelave. Pleničke so obšite s šivom, ki se ob pranju ne odebeli in zato pri uporabi za dojenčka ni moteč. Robovi plenice so zaključeni zaobljeno, z dveh strani so plenice obšite s štiri-nitnim ometičnim šivom, na dveh straneh pa je rob originalno tkan. Posledica tega šiva so ostanki niti na robovih, ki jih je potrebno po prvem pranju, ko se plenica skrči, porezati stran. 
Če bi bila plenička obšita s kompaktnejšim šivom, ki bi zajel vse nitke, bi se ta šiv pri prvem pranju zakrčil, postal odebeljen in to bi bilo moteče, ko bi pleničko denimo podlagali pod otrokovo glavico, ali z njo otroka povijali.

Sestava: 100% bombaž
Velikost: 80 x 80 cm
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.