Kit Kin

Kit & Kin

Hipoalergene plenice Kit & Kin imajo izjemno vpojno jedro, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij, hkrati pa so nežne do otroške kože, saj ščitijo pred dermatološkimi nevšečnostmi, kot sta ekcem in plenični izpuščaj.

Kit & Kin, edina plenica s hitrosušečim slojem in patentirano kanalno tehnologijo za hitro sušenje in prerazporeditev vlage skozi plenico, kar pomeni, da spodnji del plenice ostane suh in udoben do 12 ur.

NOVO-NOVO-NOVO
Nova in izboljšana specifikacija postavlja plenice Kit & Kin med najbolj priznane okolju prijazne plenice na trgu, z napredno patentirano tehnologijo, ki zagotavlja, da spodnji del plenice ostane suh in udoben do 12 ur.

Zgornja plast plenice je izdelana iz hitro sušečega materiala, ki izjemno hitro vpija tekočino in zagotavlja udobje dojenčku. V jedru plenice je patentirana kanalna tehnologija, zahvaljujoč kateri se tekočina hitro vpije in enakomerno porazdeli po plenici, kar daje otroku občutek suhosti in udobja kljub vlagi. Pleničke so narejene tako, da ne prepuščajo vlage, kar dojenčka ohranja suhega do 12 ur. Manj previjanja za bolj srečne otroke in srečne starše.

Odgovornost za okolje:
Uporaba trajnostnih materialov pomaga zmanjšati odvisnost od neobnovljivih virov. Super vpojno jedro vsebuje gele na biološki osnovi in puhasti celulozi brez klora. Zgornja plast, zunanja podloga, elastika za noge in embalaža so prav tako 100 % vzdržljivi.

Proizvedene so v ogljično nevtralni tovarni, zato so plenice Kit & Kin povsem naravna izbira.
Kit & Kin je ponosen član PETA; poskusov na živalih nikoli ni bilo in nikoli ne bo.

Soustanoviteljica skupine Spice Girl Emma Bunton in direktor razvoja izdelkov Christopher Money sta se trudila najti izdelke, ki so nežni za planet in ne dražijo kože njihovih otrok.
Tako so bili navdihnjeni, da so razvili naravno, nežno in trajnostno alternativo za družine – in iz tega se je rodila blagovna znamka Kit & Kin.

Želimo odpraviti stres in skrbi, ki jih starši pogosto doživljajo, ko poskušajo izbrati najboljše izdelke za svojo družino.“
Emma Bunton, soustanoviteljica

Bolje za vašega otroka
0 % klora, lateksa, parfuma, parabena. Super mehki, naravni materiali in sestavine. Hipoalergeno in dermatološko odobreno.

Nakup pleničk Kit & Kin se vrne
10 dojenčkov v plenicah Kit & Kin = rešen 1 hektar dragocenega deževnega gozda! Zemljišča kupljena v Argentini, Ekvadorju, Mehiki, Belizeju, Gvatemali, Keniji in Zambiji. Vsak nakup pomaga tudi pri financiranju izobraževalnih štipendij in zdravstvenih klinik.

Bolje za naš svet
Materiali rastlinskega in trajnostnega izvora. Reciklirna ali trajnostna embalaža. Brez testiranja na živalih. Ogljično nevtralna rastlina.

Brez krutosti

Kit & Kin so ponosni člana PETA ogranizacije (People for the Ethical Treatment of Animals). Z nakupom izdelkov brez krutosti lahko pomagate rešiti številne živali pred grozljivimi testi in celo življenje trpljenja.

Nakupujte po kategorijah

Robčki

Plenice

Poiščite izdelke Kit & Kin