Cybex

Cybex

Podjetje Cybex, ki ga je leta 2005 ustanovil Martin Pos, se je uveljavilo kot vodilno podjetje, katerega namen je sodobnim družinam zagotoviti najvarnejše in najudobnejše rešitve, prilagojene njihovemu življenjskemu slogu.

Vrhunska in inovativna paleta izdelkov nemške blagovne znamke Cybex vključuje otroške vozičke, avtosedeže, nosilke, izdelke za dom in bivanje ter dodatke, vse v skladu s Cybex D.S.F. Innovation Principle, ki predstavlja edinstveno kombinacijo značilnega dizajna, najvišjih varnostnih standardov in pametne funkcionalnosti – temelje za izboljšanje vsakdanjega življenja »za vse ljudi jutrišnjega dne«.

Ta edinstvena načela predstavljajo temeljne vrednote blagovne znamke in so povzeta v:
• Obliko: Izdelke Cybex popolnoma združuje zmogljivost in estetske zahteve informirane in stilsko ozaveščene stranke. Primarni cilj pri oblikovanju in ustvarjanju vsakega izdelka je zagotoviti karizmatičen in sodoben izdelek za življenjski slog brez kompromisov pri funkcionalnosti.
• Varnost: varnost je vedno zasnovana tako, da presega standardne norme. Poudarek je na zagotavljanju maksimalne varnosti za vsakega otroka v vsaki situaciji.
Poleg aktivnih in pasivnih varnostnih ukrepov to vključuje tudi izjemne standarde kakovosti materialov izdelkov, namenjenih vrhunskemu udobju in vzdržljivosti.
• Funkcionalnost: Cybex-ovi intuitivni uporabniku prijazni izdelki vključujejo pametne funkcije, ki pomagajo olajšati življenje celotne družine.

Zahvaljujoč temu pristopu si je blagovna znamka Cybex od svoje ustanovitve prislužila več kot 500 nagrad za oblikovanje, varnost in inovacije, vključno z nagradami ADAC, STIWA, JPMA Innovation Awards, Red Dot Awards in German Design Awards.

Pionirski dosežki blagovne znamke Cybex nadalje predstavljajp dolgoletno povezanost s svetom luksuza in višjega življenjskega sloga, kar lahko vidimo s sodelovanjem z DJ Khaledom, Jeremyjem Scottom, Karolino Kurkovo in Marcelom Wandersom.

Poleg tega blagovna znamka Cybex razkriva inovativno intimnost prek svojih prostorov globalnega sedeža v Bayreuthu v Nemčiji skupaj s svojo hčerinsko družbo Creative Hub v Milanu.

Prisotnost blagovne znamke je nadalje močno uveljavljena s tremi vodilnimi trgovinami v Amsterdamu, Pragi in Tokiu, ki prikazujejo znano vzdušje, ki v celoti govori o temeljnih načelih blagovne znamke, ter izbrano distribucijsko mrežo več kot 10.000 vrhunskih trgovcev na drobno po vsem svetu.

Nakupujte po kategorijah

Vozički

Sirona Gi i-Size

Balios S lux


Preverite najnovejše vozičke Cybex