Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Smart games iq stars

  • 3D sestavljanka,
  • miselna zabava za vašega otroka
  • za starost od 6+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Izberite izziv. Postavite zvezde, kot je navedeno (večina izzivov vam pokaže položaj in barvo enega ali več kosov, da boste lažje začeli). Preostale kose sestavljanke postavite na igralno ploščo. Obstaja le ena možna rešitev, prikazana na koncu knjižice.

Vsebina: 1 kompaktna igralna plošča s prozornim pokrovom, 7 barvitih kosov sestavljanke, 1 knjižica s 120 izzivi in rešitvami.

Igrača je primerna za otroke od 6+ let dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.