Satler Lip Otroška soba Sonja - White - Baby Center spletna trgovina
0
Satler Lip Otroška soba Sonja - White
1.223,12 € 1.438,97 €
REDNA CENA 1.438,97 €
15%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

1.223,12 €

Velja od 31.05.2023 do 04.07.2023

Spletna akcija

Zaloga: Na zalogi

Dostava do 45 delovnih dni

Šifra (SKU): 798747

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Dostava v roku 45 delovnih dni od prejema plačila (obvezno plačilo po predračunu),
  • iz masivnega bukovega lesa,
  • bele barve,
  • 2-delna omara, previjalna komoda in otroška postelja,
  • garancija za brezhibno delovanje 1 leto.
Soba Sonja iz masivnega bukovega lesa je kakovostna, trajna in prijetna za uporabo, obenem pa čudovitega videza in čvrste konstrukcije.
  • 2-delna omara Sonja je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Ima 1 predal, 1 palico za obešanje in 1 polico. Omogoča mehko zapiranje vrat in predalov.
  • Previjalna komoda Sonja je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Ima mehko zapiranje predalov in snemljiv nastavek za previjanje. Omogoča nadaljnjo uporabo kot komoda.
  • Otroška postelja Sonja je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Dno je nastavljivo v 3 višine. Ima PVC zaščito na stranicah. Lahko jo sestavite v otroško posteljico ali v posteljico, uporabno do 6. leta starosti otroka. Možna je namestitev varnostne ograjice. Možno je izvleči tri stične palice. Premer koles je 50 mm.
Dimenzije:

Omara (2-delna): 95 x 190 x 56 cm
Previjalna komoda: 95 x 90 x 56 cm
Postelja: 140 x 70 cm
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.