Sangenic Koš za plenice - Twist&Click - white - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Sangenic Koš za plenice - Twist&Click - white
35,99 €
REDNA CENA
35,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 891665

  • Koš za plenice - Twist&Click,
  • porabi manj folije kot predhodni sistem,
  • deli koša so izdelani iz recikliranih materialov,
  • kaseta ima vonj po citrusih
  • uporaba od 1 leta starosti dalje,
  • vsebuje: 1 koš bele barve, ena kaseta sprejme do 28 pleničk,
  • kasete so kompatibilne z vsemi koši za ovijanje Sangenic,
  • preprečuje razvoj bakterij do 99%.
Linija Sangenic Twist and Click predstavlja nadgradnja obstoječega tec sistema, s tem, da je še izboljšan, saj je prijaznejši do okolja (porabi manj folije kot predhodni sistem, hkrati pa so deli koša izdelani iz recikliranih materialov), poleg tega pa ga odlikuje modernejši in uporabnejši dizajn (ravni pokrov koša namreč omogoča popolno odpiranje koša tudi v primeru da stoji ob steni).

Nove kasete ustrezajo košem Tec in Twist and Click – primerne so za vse koše s sistemom zavijanja (twist), ki popolnoma preprečuje širjenje neprijetnih vonjav.

Kaseta ima vonj po citrusih.

Folija je zaščitena z BIOMASTER (biocidom Biomaster silver, ki je bil preizkušen za ISO 22196:2011), ki preprečuje razvoj bakterij do 99%.

Antibakterijska zaščita je prisotna v filmu in ne v drugih komponentah tega izdelka.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.