Rabbit And Friends Lučka in ura z budilko Lovely Wake-Up - pastelno zelena - Baby Center spletna trgovina
0
Rabbit And Friends Lučka in ura z budilko Lovely Wake-Up - pastelno zelena
41,99 €
REDNA CENA
41,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 962837

  • Lučka in ura z budilko,
  • bele barve,
  • 7 barv,
  • 5 zvokov,
  • svetilka,
  • sončni vzhod in zahod,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Lovely Wake-up lučka ponuja nežno svetlobo in alarm v enem. S 7 barvami, 5 zvoki, mehka in prijetna na dotik in s funkcijo dremeža.

Sončni vzhod:
Wake-up lučka se vklopi 30 minut pred glavnim alarmom z nežno lučjo, intenzivnost svetlobe pa bo vedno močnejša. To posnema sončni vzhod, ki pomaga pri prebujanju. Poleg tega bo 15 minut pred glavnim alarmom zazvonil alarm s 50-odstotno intenzivnostjo, ki telo še dodatno spodbudi k prebujanju. Lučka ima po glavnem alarmu tudi funkcijo dremeža. Na izbiro imate 5 zvokov, vključno z 2 zvokoma narave.

Svetilka:
Ima 7 različnih barv, katere intenziteto in barvo lahko spreminjate.

Sončni zahod:
Nastavite lahko čas, ko bo svetilka svetila, njena intenzivnost pa se bo zmanjševala 30 minut.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.